Miért kölcsönzöl, ha most a kölcsönzési díjnál olcsóbban is megveheted saját menyasszonyi ruhád?

Közeleg a nagy nap? Most tervezitek?

Mindig örömmel tölt el, mikor látom, hogy fiatalok egybekelnek és együtt tervezik jövőjüket. Helyes!

Tudom azt, hogy egy esküvő megszervezése, lebonyolítása nem egyszerű feladat, hiszen ilyenkor mindenkinek igyekezni kell a kedvébe járni. Ez egy kicsit ki is veszi az erőt, de kárpótólnak mindenért a mosolygós, örömteli arcok, akik együtt ünnepelnek ezen a boldog napon.

Egy esküvő megszervezésre fordított idő mellett, viszont ott vannak az anyagiak. Ma az esküvő megvalósításának kiadásai elég szép összeget vonnak maguk után. Zenészek, terem bérlet, díszítés, fotós, videós és még sorolhatnánk, de nem utolsó sorban a ruhák. Úgy a vőlegényé és a menyasszonyé.

Ezen a napon, minden nő egy kicsit (inkább nagyon) szeretne igazi hercegnő lenni, olyan, amilyet kislánykorában elképzelt. Ilyenkor minden szempár Őt figyeli. Ő a fénypont, mikor oltárhoz vonul, mikor elkezdődik a nyitótánc, szóval végig ezen a szép és megismételhetelen napon. Ezért nem mindegy milyen ruhát visel.

Legyen saját menyasszonyi ruhád és a megsórolt pénzt költsétek a nászútra!

A ruha választásának legtöbbször az anyagiak szabnak gátat. Hiába nézi ki a büszke ara kedvenc ruháját, ha az anyagiak miatt az nem elérhető, vagy aznapra már más hamarabb lefoglalta.

 

Most viszont itt a lehetőség, hogy saját ruhád legyen, nagyon kedvező feltételekkel!

Mint ahogy látod, vállalkozásom fő profilja a Lézerkozmetika működtetése. Mikor a kozmetikát indítottm vele párhuzamosan keltettem életre mennyasszonyi ruhakölcsönzőmet. Ez szépen felépült, nagyon sok menyasszonynak okoztak ruháim kellemes napot.

Viszont a kozmetika is szépen beindult és teljes embert kíván. Ezért úgy döntöttem, hogy ruháimat kiárúsítom!

Több mint 100 menyasszonyi ruha. 15 koszorús lány ruha!

Mint látod választék van bőven!

Menyasszonyi tuháink 34-es mérettől akár 60-as méretig, amiből csak néhányat jelenítettünk meg itt a képeken!

Ha azon gondolkodsz, hogy rendben, de azért ezeket a ruhákat alakítani kell, – akár egyedi elképzelés szerint -, akkor az kell mondjam, hogy igazad van. De ez nem akadály, hiszen varrónőnk rendelkezésedre áll, ezt felajánljuk.

Mit szólsz hozzá?

Már csak Te kellesz és a csudaszép ruhád rádigazítva. Gyere, siess, válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet, nehogy más lecsapjon rád. Így a ruhán már spórolni tudsz és ha úgy döntesz el is tudod adni. Vagy megtartod. Ez már rajtad áll.

 

Címünk

Cím: 5650 – Mezőberény, Hősök útja 5.

Telefonszám: +36-66-362-600
Mobil: +36-30-928-4531
E-mail: hello@lezerkozmetika.hu