• a kedvezményezett neve: Quintero-Valnerovicz Erika egyéni vállalkozó

  • a projekt címe: Kozmetikai üzlet átalakítása és korszerűsítése valamint eszközbeszerzése

  • a szerződött támogatás összege: 7 847 194. -Ft

  • a támogatás mértéke (%-ban): 70%

  • a projekt tartalmának bemutatása:

Az 5650 MEZŐBERÉNY HŐSÖK ÚTJA 5. szám alatti telephelyen megvalósítandó pályázati beruházással célunk, hogy innovatív fejlesztéssel a versenyképességünket javítsuk, mellyel a helyi gazdaságban betöltött szerepünk is megerősödik, javul.

A beruházás több fő részből áll, az egyik legfontosabb az eszközhiány leküzdése érdekében EPI-BLEND-DIGITAL új VÉGLEGES SZŐRTELENÍTŐ, Modular kezelőgép állvány gőzölővel, nagyítós lámpával és törölközővel, Modular 4 az 1-ben készülék, Modular Plus Kavitációs ultrahang készülék, Moldular Multi Polar rádiófrekvenciás készülék, olló élezőgép beszerzése. Ezen eszközökkel új szolgáltatásokat tudunk bevezetni az ügyfeleink részére és teljesebb lesz az ügyfél kiszolgálás. A beruházás bővíti a potenciális megrendelők körét, megerősíti a helyi gazdaságban betöltött pozíciónkat..

A beruházás másik fontos eleme meglévő kozmetikai épületnek az új szolgáltatásokhoz igazítása. Ennek során kialakítunk egy recepció helyiséget, ezzel is növelve szolgáltatásunk prémium jellegét. Az energetikai költségcsökkentés jegyében fűtő-hűtő klímákat szerelünk fel és korszerűsítjük a melegvíz ellátást is. A beruházás megvalósításával növelni tudjuk a kapacitásunkat, bővíthetjük a potenciális ügyfélkört s ezzel a bevételeinket. A másik fontos szempont, hogy a korábban létesített napelem kapacitását jobban ki tudjuk használni, így a klímák és vízmelegítő üzemeltetése költségcsökkentést jelent, javítja a vállalkozásunk jövedelmezőségét.

Recepció kialakítása összesen 2 335 500 .- Ft értékben.
Helyiségek komplex korszerűsítése összesen 1.513.000.Ft.- értékben. Eszközbeszerzés összesen 1.756.539 Ft.- értékben.
(összesen nettó 5 605 039 Ft értékben).
A beruházás másik fontos eleme a megfelelő tudásanyag megszerzése az “Angol nyelv ismeret A11” című képzés keretében (nettó 120.000,- Ft értékben). A képzés a vállalkozás fejlődését, illetve a munkavállalók magasabb szintű munkavégzését segíti elő azzal, hogy a mai világban nélkülözhetetlen idegen nyelvi ismereteket alapszinten átadja a munkatársainknak.
A beruházás fontos eleme a munkabér támogatás (5 485 039,- Ft értékben). A gazdasági visszaesés következtében egyre nagyobb gondot okoz a munkaerő növekvő anyagi terheinek kigazdálkodása és a munkaerő megtartása. A támogatás átmeneti segítséget nyújt az eszközbeszerzés miatti bevétel és hatékonyság növelés eléréséig.
A megvalósításhoz szükséges önerővel vállalkozásunk rendelkezik. A projekt költségvetése a piaci árakhoz igazodóan, reális és takarékos módon került összeállításra. A hatékony és eredményes pénzgazdálkodás elvének megfelelően.

  • a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2022.08.31.

  • projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-00990