TARTÓS LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Bársonyosan sima bőr, ami olyan puha mint a babáké – egyszerűen! Dobd el a borotvát, felejtsd el a gyantát és búcsúzz el az epilátortól, mert többé nem lesz rá szükséged! Önbizalomnövelés könnyedén, lézeres szőrtelenítéssel.

Nincs többé begyulladt szőrtüsző, nincs többé hosszú, fekete szőrszál, csak bársonyosan sima bőr – akár a hónalj, a lábszár, a kar, a bikini vagy az arc felületén.

Már néhány alkalom után tapasztalható a különbség. Két alkalom között pedig már az elejétől fogva hetekig megtapasztalható, milyen lesz a végleges állapot.

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR A TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS?

HOGYAN MŰKÖDIK A TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS?

Ingyenes személyes konzultációt követően meghatározzuk a bőrtípust. A kezelést kényelmes, fekvő helyzetben végezzük. A kezelendő felületet szabaddá tesszük. A Vendég szemét – a kezelés típusától függően – megfelelő védőszemüveggel védjük. A kezelés közben ponthő-érzés alakulhat ki a kezelt ponton. Végezetül a bőrre nyugtató balzsamot viszünk fel.

Intim terület szőrtelenítése esetén eldobható fehérneműt mi biztosítunk.

A lézerfény nem barnító hatású, de UV hatására az adott területen mégis egyenetlen barnulás (hyperpigemntáció) alakulhat ki, ezért a kezelést követően 10 napig óvni kell a bőrt UV sugárzástól (napozás, szolárium), a további időszakban pedig fényvédő használata javasolt. Önbarnító krém használata nem javasolt. Bármely új bőrgyógyászati termék használatáról fontos tájékoztatni a Terapeutát.

 • A kezelés után 24 órán belül ne használj illatosított krémet a kezelt felületen és ne dörzsöld, ne vakard a kezelt felületet
 • Fogyassz sok folyadékot
 • A kezelés után 48 órán belül langyos vízben fürödj, hogy ne irritáld a bőröd
 • A kezelést követő 2 napban kerüld az uszodát és a közösségi fürdőket, gőzfürdőket
 • A kezelést követő 7 napban kerüld a bőrradírok használatát
 • A kezelések között ne használj gyantát és epilátort, sem szőrtelenítő krémet, KIZÁRÓLAG a borotva megengedett ezen időszakban!

Szőrtelenítés menetében

bal oldal készen, jobb oldal kezelés előtt

Hány alkalom szükséges a maradandó eredmény eléréséhez?

Az egyéni adottságok (szőrszín, bőrszín, hormonháztartás, életkor, stb.) jelentősen befolyásolják a szükséges kezelések számát.

Mikor nem javasolt a kezelés?

 • Fokozott fényérzékenység, fényallergia esetén
 • Fényérzékenységet okozó gyógyszerek szedése esetén (pl.: Barbiturátok, Béta-blokkolók, Non-steroid gyulladáscsökkentők, Retinoidok, B-vitamin komplexek, fokozott A-vitamin fogyasztás esetén)
 • Minden bőrvékonyító készítmény használata esetén
 • Frissen barnított bőr esetén (kezelést megelőző 2 hétben történt bőrbarnítás során)
 • A kezelést megelőző 2 hétben történt gyantázás, vagy bárminemű epilálás esetén
 • Tetoválás és tetoválás eltávolításának a helyén
 • Fehér, ősz és szőke szőrszálak esetén
 • Terhesség alatt
 • Sugárkezelés, kemoterápia ideje alatt és daganatos megbetegedés esetén
 • Aktív bőrbetegség és aktív herpesz helyén
 • Lázas állapot idején
 • Nyílt sebek felületén

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mi az első lépés?

Fontos egy személyes konzultáció, aminek a keretén belül felmérjük a számodra legmegfelelőbb kezelési formát.

Van valami teendőm a kezelések előtt?

Bizonyos dermatológiai készítmények használatát fel kell függeszteni a kezelések
előtt. Erre a konzultáció során kitértünk. (pl.: mélyhámlasztás, szőkítés után 3 hétig
nem alkalmazható a lézeres terápia a kezelendő felületen.)

A végleges szőrtelenítés előtti napon a kezelendő felületet borotváljuk le.

Kérjük, a kezelés előtti napján ne használjon parfümöt, arckrémet, és bármilyen
egyéb kozmetikumot a kezelendő bőrfelületen.

A lézerest kezelést megelőző (és követő) 10 napban szolárium és önbarnító
készítmények használatát kerülni kell. Két kezelés között a napozás csak rövid
intervallumokban, magas faktorszámú fényvédő krém használata mellett lehetséges.

Mi a teendőm a kezelések után?

A lézerest kezelést követő (és megelőző) 10 napban szolárium és önbarnító készítmények használatát kerülni kell. Két kezelés között a napozás csak rövid intervallumokban, magas faktorszámú fényvédő krém használata mellett lehetséges.

Van-e valamilyen mellékhatása a kezelésnek?

Jótékony mellékhatásként a bőrfelület rugalmasabb, feszesebb és homogénebb lesz

A kezelésnek – az ajánlások betartása mellett – káros mellékhatásai nem ismertek.

Mennyi időt vesz igénybe egy kezelés?

Végleges szőrtelenítés esetén a kezelési idő jelentősen függ a kezelt felület nagyságától és állapotától. (Pl. bajusz szőrtelenítés: 10 perc/alkalom, hónalj szőrtelenítés: 15 perc/alkalom, teljes láb szőrtelenítése: 60 perc/alkalom)

Szabad-e a lézeres szőrtelenítés előtt gyantáztatnom, vagy csipesszel szőrt eltávolítanom?

NEM.

Gyantázás, vagy csipeszes szőreltávolítás után 3 hétig nem alkalmazható a lézeres terápia a kezelendő bőrfelületen. A lézer csak a szőrtüszőben aktívan növekvő szőrszálakra fejti ki hatását. Gyantáztatás, vagy a szőrszál bármilyen nemű kitépést követően 3 hétig a lézeres kezelés hatástalan, vagy hatásfoka jelentősen csökken.

Hány alkalommal kell kezelésre mennem?

Szőrtelenítés esetén általában 8-10 alkalom szükséges. A kezelések között 5-6 hétnek kell eltelnie. Az egyéni adottságok (úgymint szőrszín, bőrszín, hormonháztartás, életkor, stb. ) jelentősen befolyásolják a szükséges kezelések számát.

Sűrűn van szőrtüszőgyulladásom, nem szeretek borotvát használni. Ekkor mit tehetek?

Nyugodtan borotváld le a kezelendő felületet, a lézeres kezelés megkezdésétől kezdve meg fog szűnni ez a problémád is.

Nagyon érzékeny a bőröm, bevörösödhet-e, vagy begyulladhat-e a lézertől?

Szőrtelenítésnél ritkán előfordulhat bőrpír a kezelt felületen. Ez a jelenség nem jár gyulladással, valamint a kezelést követően hamarosan elmúlik.

Mi a különbség az IPL (villanófény) és a lézer között?

Az IPL (más nevén villanófény) nagy energiasűrűségű, villanásokban leadott nem egységes fényű besugárzást jelent. Ez a fény szétszóródva áthalad a bőr rétegein és elnyelődik az útjába kerülő szövetekben (szőrszál, vagy kötőszövet) így fejti ki hatását. A bőrfelületet a túlhevülés ellen zselével hűtik.

A LÉZER ezzel szemben egy pontban érkezik a villanás. Az IPL technológia megalkotója és szabadalmazója volt az, aki felismerte az IPL berendezések hatékonyságának és szelektivitására vonatkozó problémákat, ennek tudatában fejlesztette ki a LÉZERES technológiát.

A LÉZER eredményesebb, kevesebb az alkalmak száma és jelentősen kisebb kellemetlenséggel jár. A készülék e fajtája mindenféle bőrtípusra alkalmazható, hiszen a lézerfény nem a bőrben, hanem – a kiválasztott frekvencia szerint – szőrtelenítésnél a szőrszál melaninjában szívódik fel.

Mennyibe kerül a szőrtelenítés?

A hagyományosnak mondható szőrtelenítési módszereknél természetesen költségesebb, hiszen a kezelések során csúcstechnológiát használunk. Azonban az eredmény tartós, egy életre megszabadulnak Vendégeink a szőrnövekedés okozta kellemetlenségektől.

A szolgáltatási árak nagy mértékben függnek a kezelendő felület nagyságától és állapotától. A feltűntetett árak általános tájékoztató jellegűek a teljesség igénye nélkül és egyénenként eltérnek, eltérhetnek. Páros testrészek esetén a szolgáltatási árak mindkét testrészre vonatkoznak.
A kezelést megelőző konzultáció vendégeinknek díjmentes.

Szőrtelenítés:
Bajuszkezelés: 14.000 Ft/alkalom
Hónaljkezelés: 22.500 Ft/alkalom
Alkar kezelés: 30.000 Ft/alkalom
Bikivonal: 22.500 Ft/alkalom
Teljes intim terület: 31.500 Ft/alkalom
Lábszár kezelés: 46.000 Ft/alkalom
Hónalj-bikini-lábszár összevont kezelés kedvezménnyel: 79.000 Ft/alkalom
Mellkas (férfiaknak): 41.000 Ft/alkalom
Nyak és szakállkontúr (férfiaknak): 26.000 Ft/alkalom

Egyéb területek kezelését is vállaljuk, kérje árajánlatunkat elérhetőségeinken.

Mi történik a kezelés során a szőrszálakkal?

A lézervillanás detektálja az anagén fázisú szőrszál melaninját és azon keresztül lejut a mátrix sejtig kisütve az adott mátrix-sejtet. Ez a szőrszál elengedi a tüszőt és az elkövetkezendő 8-10 napon belül kihullik. Minden tüszőhöz kapcsolódik több mátrixsejt is, ezért ugyanabból a tüszőből képes több alkalommal is visszanőni szőrszál. Az alkalmak ismétlésével ismétlésével tudjuk csökkenteni a szőrszálak újranövekedését egészen addig, amíg abbamarad a növekedés. Genetikai és hormonváltozások miatt a kezelés időnként megismétlésre kerülhet.

Milyen költségei vannak? Drága?

A kezelést csúcstechnológiával végezzük. Szike és vegyi anyagok nélkül. Nincs felépülési idő, a kezelést követően azonnal folytathatja tevékenységeit. A lézeres kezeléssel elért eredmények tartósak, teljesen kockázatmentesen. Árajánlatot a díjmentes konzultáció során tudunk adni.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE A TARTÓS LÉZERES SZŐRTELENÍTÉSRŐL

Korábban sikertelenül próbálkoztam más, véglegesnek mondott kezeléssel, így annál nagyobb elvárásokkal érkeztem Erikához. Többéves tapasztalata és a kimagasló szaktudása által biztonságban érzem magam a kezei között. Már két kezelés eredménye felülmúlta minden várakozásomat, elképesztő ez a technológia, mindennapi életünket könnyíthetjük általa. Örülök, hogy belevágtam!

Kovácsné Gálik Tamara

Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél megszabadulni a lábamat elcsúfító férfi tenyérnyi, nagy lilás-vörös-fekete folttól. Minden orvos felkerestem, érsebészt aki bőrgyógyászhoz küldött, az vissza az érsebészhez, mondván, hogy nem hozzá tartozik a probléma. Már feladtam minden reményt amikor hallottam a lézeres kezelésedről. A személyedben egy nagyon kedves, tudásában biztos,segíteni akaró korrekt embert ismertem meg. Az első konzultáció után rövid időn belül  megtörtént  az első kezelés. A beavatkozás után pár nappal a párom megjegyezte, hogy hova tűnt a folt a lábamról?  Boldogsággal töltött el, hogy ő is látja! Én is láttam a nagy különbséget, hihetetlen alig látszik! Több éves tortúra után szeretettel néztem a lábamra, már nem gyűlöltem!

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a beavatkozást! Higgyétek el ha van remény Erika biztos segít, ha nem azt is megmondja.

Szilcz Éva

IGÉNYELJE ELSŐ KEZELÉSÉT MOST 5.000 Ft-Tal KEDVEZŐBB ÁRON!

Jelentkezzen be első kezelésére MOST!

 

Időpont kérés konzultációra

MÉRJE FEL BŐRTÍPUSÁT
és azonnal mutatjuk az eredményt!

Miért érdemes kitöltenie a bőrtípus tesztet?

 • Tisztában lesz bőrtípusával
 • Célzottan a legjobb kezelést tudjuk biztosítani
 • Azonnal kiküldjük bőrtípusának megfelelő tanácsainkat e-mailben
[xyz-ihs snippet=”bortipus-felmero”]