Miért is kell kozmetikushoz járni?

Sokszor előfordul, hogy nem is tudjuk milyen típusú bőrünk van. Azonban a nem megfelelő kozmetikumok használata akár károsíthatja is bőrünket. Ahogy a villanyszerelés a villanyszerelő dolga, úgy a megfelelő kozmetikumok és kezelések kiválasztása a kozmetikusé.
Bőrünk egészsége nem játék, bízzuk magunkat szakemberre.

20 évesen

20 éves kor alatt és a huszas éveidben: a pattanások és mitteszerek hegesedést okozhatnak, ennek megelőzésére havonta egyszer jelentkezz be bőrtisztításra.

30 évesen

30-as éveidben jelentkezhetnek a vízhiány tünetei és mimikai ráncok is fel-feltündezhetnek. Fontos a hidratálás, valamit minimum kéthavonta jelentkezz be kizmetikusodhoz hidratáló kezelésekre és arcmasszázsra.

40 évesen

40-es éveidben ranctalanító kezelések szükségesek, a hidratálás már kevés. Regeneráló, vitalizáló, tápláló kezelések kúraszerűen ajánlottak, ezentúl havonta egyszer érdemes felkeresni kozmetikusunkat.

50 évesen

50 körül és utána 2-3 hetente jelentkezz be kozmetikusodhoz, hogy bőröd meg tudja őrízni vitalitását. El kell kezdeni kombinálni a regeneráló, vitalizáló és tápláló kezeléseket gépi kezelésekkel. Kérdezz rá kozemtikusodnál, hogy mi az a skin tightening lézerrel.

Kozmetikai termékek amiket használunk

KÉRJEN IDŐPONTOT ONLINE!

Fogadja el ajándékunk, mely egy szemöldök formázás!

Kérjük  töltse ki az alábbi űrlapot és e-mailban azonnal küldjük Önnek.

időpont kérés
[xyz-ihs snippet=”kozmetika-szemoldok-forma”]