Projekt címe: Quintero-Valnerovicz Erika egyéni vállalkozó napelemes-rendszer telepítési projektje

Szerződött támogatás összege: 2 300 301 Ft

Támogatás mértéke: 55%

Támogatás forrásalapja: ERFA

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében megvalósult a tervezett rendszer, sőt elmondható, hogy a tervezett rendszernél egy minimálisan jobb rendszer került megvalósításra, ennek az oka az, hogy telepítéskor már nem lehetett tökéletesen ugyanazokkal a paraméterekkel bíró elemeket beszerezni, azonban a vállalt értékeket a rendszer maradéktalanul teljesíti, a monitoring mutatókban változás nem mutatkozik, az értékek megfelelőek és teljesülnek minden tekintetben.

A rendszer minden technikai előírásnak és szabványnak megfelel, a kivitelezői átadáskor a tanúsítványok is átadásra kerültek. A projekt lezárult, a mérőóra csere megtörtént, a szolgáltató átvette a rendszert és megszületett a hálózathasználati megállapodás is.

A vállalkozás életében meghatározó beruházásról beszélünk, ugyanis jelentős mértékben fog csökkenni az energiára költött összeg, ez által a működés gazdaságosabb lesz. A vállalkozás elkötelezett a zöld- és megújuló energiák iránt. Hosszú távon biztosított az energiaellátás.

A projekt hatására „zöldebb” üzemeltetés valósul meg, valamint a vállalkozás terhei is csökkenni fognak hosszú távon, valamint egy biztosabb, megbízhatóbb üzemeltetés tud megvalósulni.

A megvalósult napelemes rendszer névleges teljesítménye: 13,8 kWp

Projekt azonosítószáma: GINOP-4.1.4-19-2020-03164

Projekt tervezett befejezésének dátuma: 2021.06.28.